Telecomanda universala aer conditionat 1028 in 1

42,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in stoc

Descriere

Telecomanda universala pentru aparate aer conditionat
Acopera peste 1028 de modele diferite de aparate ceea ce inseamna aproximativ 98% din modelele prezente pe piata. Functioneaza cu 2 baterii R3 neincluse in pachet care se achizitoneaza separat. Capacul telecomenzii este de tip "slide" sub el aflandu-se butonanele de setare si celel mai rar folosite. Sub display sunt butoanele principale: pornit/oprit si temperatura +/- . Distanta de operare > 8 metri. Dimensiuni: 130x46x16mm. Greutate 50gr fara baterii.

Mod de operare "Cautare automata":

Indreptati telecomanda catre aparatul de aer conditionat alimentat dar oprit.Apasati butonul SET de fiecare data cand dupa ce e apasat nu porneste aparatul. Dupa ce acesta a pornit fara a mai apasa alta tasta apasati butonul Enter. Repetati operatia in caz de nepotrivire.


Mod de operare "Dupa modelul de aparat":

Apasati butonul Set iar apoi din butoanele + / - pana cand codul pentru marca de aparat detinuta este afisat pe display.Apoi apasati pentru memorare tasta Enter. Incercati telecomanda la aparat. Daca nu functioneaza incercati apoi celelate coduri de pe spatele ambalajului date pentru marca dvs de aparat. Daca nu reusiti puteti incerca cu functia de cautare automata.

Pentru potrivirea ceasului apasati tasta Clock , ora afisata pe diplay va incepe sa clipeasca. Prin apasarea butoanelor + / - fie succesiv fie tinute apasat pentru potrivire rapida puteti regla ora. Dupa terminare apasati din nou tasta Clock. La fel se poate regla oprirea aparatului dar de data aceasta apasand tasta timer off impreuna cu butoanele + / -.

Detalii