Termostat digital Dixell Emerson XR20CH

190,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 678
EAN 5949371811950
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Stoc limitat

Descriere

Dixell XR20CH este un termostat digital pentru instalatii de racire si incalzire. XR20CH monitorizeaza temperatura prin intermediul unei sonde NTC sau PTC si controleaza degivrarea prin oprirea compresorului (off cycle defrost). Este prevazut cu un releu normal deschis, de 20A, pentru comanda compresorului frigorific. De asemenea termostatul are si o intrare digitala configurabila. Instrumentul este complet configurabil prin parametri speciali ce pot fi setati usor de la tastatura sau cu un HOTKEY (echipament in care se pot memora setarile termostatului si programa si alte termostate cu aceleasi setari).

Acest controler poate fi folosit la frigiderele de prezentare galantare si vitrine frigorifice pentru bauturi racoritoare.
Pe display sunt afisati martori ce informeaza utilizatorul daca: compresorul este activat sau este in protectie (intarzieri la porniri dese), degivrare activata, semnal de alarma, ciclu in desfasurare, economisire energie, unitate de masura (grade Celsius sau grade Fahrenheit).
Termostatul XR20CX permite activarea manuala a degivrarii, blocarea tastaturii pentru a se evita modificari accidentale ale parametrilor.
Intrarea digitala poate fi configurata pentru diverse moduri: contact usa, alarma externa, alarma grava, pornire degivrare.